חרוסת אשכנזית
מתכון לחרוסת אשכנזית, חרוסת תפוחים ואגוזים וצימוקים, קוראים לה גם חרוסת פולנית והיא גם סמיכה פחות
זמן הכנה
5 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דק'
כשרות
פרווה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 תפוחים ירוקים
1/2 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך
1/2 כוס יין אדום מתוק
1 כפית קינמון
אופן הכנה
1 מקלפים את התפוחים מכניסים את כל החומרים (ללא ליבת התפוחים כמובן) למעבד מזון וטוחנים
2 אם רוצים מרקם סמיך וגושי יותר – יש לטחון בפולסים קצרים
3 אם רוצים מרקם חלק יותר – יש לטחון היטב עד שתגיעו למרקם הרצוי
4 שומרים בצנצנת במקרר