פטריות במילוי בצל וגבינת מוצרלה של אנה בריימן
5 דקות עבודה ויש לכם ארוחה מפנקת

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 פטריות גדולות
1 בצל
150 גר' שמנת מתוקה
100 גר' מוצרלה
1 מלח
1 פלפל

אופן הכנה
אופן הכנה
1 להוציא את רגליי הפטריות ולהגדיל את החור במרכז
2 לחתוך בצל ואת רגלי הפטריות שהוצאנו
3 לטגן קלות את הפטריות, הבצל ולהוסיף מלח, פלפל, ושמנת מתוקה
4 להוסיף את המילוי המוכן לפטריות הגדולות
5 לפזר מעל מוצרלה
6 להכניס לתנור לכ-25 דקות על 190 מעלות
7 לקישוט ניתן להוסיף שמיר