עוגת תפוחים משודרגת של אבי ביטון
קינוח תפוחים עם טוויסט מרענן של ריבת חלב מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לעוגה
½1 כוסות קמח
1/3 כוסות סוכר
2 ביצים
1 שקית אבקת אפיה
1/3 כוסות חלב
1/3 שמן
1 כפית תמצית וניל
5 תפוחים מקולפים וחתוכים לפלחים
לציפוי:
1 כוס ריבת חלב
2 כפות חמאה
1 מעדן פרי פירות יער

אופן הכנה
1 מערבבים את כל חומרי העוגה היבשים יחד.
2 בסיר קטן מחממים את החמאה, הריבה וריבת החלב.
3 יוצקים את תערובת הריבה לתבנית אפייה בקוטר 26 ומעל מסדרים את התפוחים בצורה יפה.
4 יוצקים את התערובת של העוגה על התפוחים.
5 אופים 180 מעלות כחצי שעה.
6 ניתן להגיש לצד גלידת וניל.