סלט באבאגנוש קל להכנה של עינב חקון

מתכון קל להכנה של עינב חקון לבאבאגנוש- סלט חצילים וטחינה. סלט חובה על שולחן שבתות וחגים. מומלץ לטבול עם חלה חמה. וואו כמה שזה טעים!

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 חצילים
כוס טחינה
רבע כוס צנוברים קלויים
חצי לימון סחוט
חופן פטרוזילה קצוצה
תיבול: 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח, מעט פפריקה אדומה לפזר מעל.
אופן הכנה
1 שורפים חצילים על רשת מעל אש גלויה
2 לחילופין ניתן לאפות 30 דקות בתנור שחומם מראש 190 מעלות בתוכנית טורבו.
3 מעבירים את החציל למסננת לסינון הנוזלים
4 מקלפים את החצילים וקוצצים דק דק
5 מעבירים לקערה ומוסיפים, כוס טחינה, חצי לימון סחוט ומלח. מערבבים עד מרקם חלק
6 מסדרים בצלחת הגשה, מפזרים מעל פפריקה אדומה, צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ,
7 מזלפים שמן זית ומגישים עם לחם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם