מתכון לבגט טרי של בונז'ור עם קפרזה ועגבניות של מעיין שטרודל

מתכון קל להכנה לבגט צרפתי חם, טעים וקריספי. פריך מבחוץ ורך מבפנים. במילוי מוצרלה,פסטו ועגבניות. מנה חובה על שולחן החג!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
10 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

בגט ״בונז׳ור״
2 עגבניות
פסטו בזיליקום
כדור מוצרלה
להגשה: בלסמי מצומצם, עלי מיקרו בזיליקום.
אופן הכנה
1 חורצים את הבגט לאורכו ובכל חריץ מורחים פסטו, שמים פרוסת עגבניה וחתיכת מוצרלה.
2 מזלפים מעט שמן זית ואופים ב-180 מעלות עד שהבגט קריספי וכל הגבינה נמסה
3 מצננים את השנק ומזלפים את הקצפת.
4 מגישים עם קרם בלסמי מצומצם ועלי מיקרו בזיליקום.
@israel_food_channel

מתכון קל להכנה לבגט צרפתי חם, טעים וקריספי. פריך מבחוץ ורך מבפנים. במילוי מוצרלה,פסטו ועגבניות. מנה חובה על שולחן החג! למתכון חפשו בגוגל מתכון לבגט טרי של בונז'ור עם קפרזה ועגבניות בשיתוף בונז'ור #פסטו #מתכוןקל #קפרזה #באגט

♬ original sound – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם