תפוחים אפויים במילוי פטל של ניר צוק
קינוח חדש שירים את רמת האירוח שלכם הכי גבוה שיש!

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
6 תפוחי עץ
200 ג’ פטל טרי
100 ג’ סוכר
0.5 לימון
אופן הכנה
1 בסיר קטן וכבד מניחים את הפטל , סוכר ומיץ מחצי לימון מערבבים ומבשלים כחצי שעה בלהבה נמוכה עד שהסוכר נמס
2 מסירים את הרבע העליון מהתפוחים “כובע התפוח” ובעזרת סכין חדה מרוקנים את התפוח ומייצרים ספל עם מכסה
3 ממלאים את התפוח במרקחת הפטל מחזירים את כובע התפוח ועוטפים את התבנית בנייר כסף
4 אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות לכ 20-15 דקות
5 מגישים קר