לביבות ירק אפויות
מתכון של גל סנדלר-קראסיק ללביבות בריאות! אפשר לצלוח את חנוכה בלי טיגונים מיותרים וקלוריות עודפות. מתכון ללביבות בטטה, גזר, קישוא ובצל, יבטיחו לכם חג בריא ולא משמין
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בטטה בינונית
1 בצל סגול
1 קישוא
1 גזר
חופן בצל ירוק קצוץ
רבע כוס שמן זית
חצי כוס קמח עדשים
2 ביצים
מלח ופלפל
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-200 מעלות.
2 חותכים את הירקות בצורה גסה ומגרדים בעזרת מעבד מזון או ידנית (שיהיה דק דק).
3 מערבבים עם יתר החומרים.
4 מורחים מעט שמן זית על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
5 יוצרים לביבות ואופים עשרים דק’ עד שהן זהובות ויציבות.
