בננות בסירופ קינמון, גנאש שוקולד וקראנץ' טבעוני של אבי ביטון
קינוח קל וטעים שמתאים גם לטבעונים של אבי ביטון מתוך התוכנית "במטבח עם אמא"
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
לבננות בסירופ:
6 בננות בשלות
5 כפות סוכר
300 גרם שוקולד מריר
1 כוס חלב סויה וניל
1 כפית קינמון
100 גר שקדים פרוסים קלויים
קוקוס
סורבה קוקוס
לקראנץ הטבעוני:
200 גרם קמח תופח
100 גרם אבקת שקדים מולבנים
150 גרם שמן קוקוס
50 מ”ל חלב סויה וניל
100 גרם סוכר
אופן הכנה
לבננות בסירופ:
1 פורסים את הבננות, שמים אותן בקערה ומוסיפים את הסוכר והקינמון ומערבבים.
2 מרתיחים את חלב הסויה, מורידים מהאש.
3 מוסיפים את השוקולד ומערבבים.
לקרנץ:
1 מערבבים במעבד מזון בפולסים את הקמח עם יתר המרכיבים עד שיוצא בצק פירורים.
2 מקררים היטב.
3 מפזרים את הקראנץ’ על נייר אפיה בתבנית ומכניסים לתנור על 180 מעלות עד להזהבה.
הרכבת המנה
1 שמים בצלחות הגשה מעט בננות, יוצקים את גנאש השוקולד ומפזרים את הקראנץ’ והקוקוס, מגישים עם גלידת סורבה קוקוס.