מאפינס בננה ושוקולד של אביב משה
מתכון למאפינס בננה ושוקולד, קלים להכנה, רכים כמו ענן וטעימים שמגישים עם קצפת. מתוך התכנית של אביב משה עושה שבת
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 ביצה גדולה
שליש כוס סוכר
שליש כוס (60 גר') שמן
2 בננות גדולות מעוכות
4 כפות (40 מ”ל) מים
חצי כפית תמצית וניל
כוס (140 ג’) קמח תופח
רבע כוס שוקולד צ’יפס
1 שמנת מתוקה
1 כף גדושה של אבקת סוכר
אבקת סוכר לקישוט
שוקולד מריר
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 בקערה שמים את כל המצרכים הרטובים לפי סדר הופעתם במתכון ומערבבים
3 לאחר מכן מוסיפים את המצרכים היבשים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
4 יוצקים לתוך תבניות. ואופים בתנור במשך 15-20 דקות, עד שקיסם יוצא יבש.
5 עם מיקסר מקציפים שמנת מתוקה עם מעט אבקת סוכר.
6 מוציאים את המאפינס, מניחים על צלחת הגשה מאפינס, ולצד כל מאפינס שמים כף גדושה של קצפת ומעטרים באבקת סוכר ושוקולד מריר קצוץ
