עוגת גבינה באסקית כשרה לפסח
מתכון לעוגת גבינה באסקית כשרה לפסח, עוגת גבינה עשירה וממכרת! בזכות מוט בלנדר בראון ההכנות הופכות לפשוטות יותר במטבח

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה+לילה במקרר
כשרות
חלבי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
תבנית 18
500 גרם גבינת שמנת הכי שמנה
110 גרם סוכר
4 ביצים
5 גרם מחית וניל
200 גרם שמנת 38%
ממרח אגוזי לוז
אופן הכנה
1 לחמם תנור ל-230 מעלות.
2 לערבב את הגבינה והסוכר יחד, בהדרגה להוסיף ביצים אחת אחת
3 נוסיף את הווניל והשמנת ומערב לתבנית קוטר 18 אפייה מרופדת בנייר אפייה.
4 נעביר לאפייה של 30 דקות.
5 לאחר האפייה נצנן ונעבר למקרר ל4 שעות לפחות (עדיף לילה).
6 בשביל להרגיש באיסטנבול מגישים עם ממרח שוקולד שאוהבים ובמידה ויודעים להאריך עוגת גבינה ברמה גבוהה אוכלים פשוט ככה.
7 הערות :במידה וממרח השוקולד לא נוזלי מספיק יש לחממם אותו מספר שניות במיקרו