המבורגר ביף וולינגטון של גל זהבי

מתכון להמבורגר בסגנון ביף וולינגטון של גל זהבי. המבורגר מושחת שמורכב מלחמניה הום מייד, קציצת בורגר עסיסית, פילה בקר, חביתה וחזה אווז מטוגן. ואם זה לא מספיק, בצד גל מכין תוספת צ'יפס וופל שאי אפשר להפסיק לאכול

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

להמבורגר:
קציצת המבורגר של מעדני גורמה
ללחמניה:
1 קילו קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/3 כוס סוכר
2 קורט מלח
4 כפות שמן
500 מ"ל מים חמימים
לדוקסל פטריות:
1 סלסילת פטריות שמפיניון של פטריות מרינה
חבילת פטריות פורטבלו של פטריות מרינה
בצל לבן
1-2 שיני שום
מעט טימין
ויסקי (ברבן-ג'ים בים) בנדיבות
מלח
פלפל לבן
לתוספות:
1 שקית צ'יפס וופל של קפוא זן
שמן לטיגון
חזה אווז לטיגון
2 ביצים (חביתה)
1 פילה בקר
עלי רוקט
ממרח חרדל
אופן הכנה
ללחמניה:
1 מכניסים למיקסר את המים, קמח, שמן ושמרים
2 מתחילים לערבב תחילה לאט ואז מגבירים מהירות
3 מוסיפים סוכר ומלח
4 מעבירים להתפחה לשעה במקום חמים עד להכפלת הגודל
5 קורצים כדורים בגודל כדור טניס ומניחים להתפחה נוספת
6 מורחים בביצה טרופה, מפזרים שומשום מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ל15-20 דקות
לדוקסל פטריות:
1 מכניסים את כל המרכיבים לקערת המיקסר
2 טוחנים עד שמגיעים למרקם שאפשר למרוח על הלחמניה
לתוספות:
1 מכינים במחבת פילה בקר עד למידת מדיום
2 מכינים מ2 הביצים חביתה וקורצים ברינג לגודל של הלחמניה (2 עיגולים)
3 מטגנים חזה אווז עם 2 כפות שמן במחבת ומניחים בצד
להרכבה:
1 מכינים את ההמבורגר בטוסט גריל
2 מורחים על כל צד של הלחמניה ממרח חרדל בנדיבות
3 מעל החרדל מורחים על כל צד של הלחמניה דוקסל
4 מניחים חביתה אחת, מניחים המבורגר, מניחים עוד שכבת חביתה,
ביס מהחלומות! צילום: ליאור אשכנזי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם: