פשטידת מנגולד (עלי סלק) קלילה
פשטידת מנגולד קלה להכנה וטעימה בטירוף – רוצים אותה דלת קלוריות? ותרו על המוצרלה מלמעלה
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 חב' סלק עלים
4כפות פירורי לחם
כפית אבקת אפייה
3 ביצים
כפית שטוחה פלפל שחור
כפית מלאה מלח
פירורי לחם
150 גרם מוצרלה מגורדת
אופן הכנה
1 לקצוץ את המנגולד( סלק עלים) רצועות רחבות להכניס לקערה ולשפוך מים חמים שיכסו את כל התערובת 10-15 דקות לפחות
2 לסנן ולסחוט את המנגולד מנוזלים
3 להכניס לקערה, להוסיף ביצים, תבלינים ופירורי לחם, לערבב היטב
4 לשמן תבנית ולפזר פירורי לחם על כל התבנים וצדדיה
5 לשפוך את התערובת ולהכניס לתנור ל30 דקות על 180 מעלות
6 להוציא את הפשטידה, לפזר מוצרלה מלמעלה ולהכניס ל 10 דקות נוספות או עד שהגבינה משחימה