פיצה בריאה שמכינים בבית של אבי ביטון
אבי ביטון עם מתכון שהיא הגרסה הבריאה לפיצה ביתית שאפילו שומרי המשקל יוכלו לאכול מבלי לחוש רגשות אשם
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 עגבניות בשלות
3 שיני שום
1 חבילה גבינה צהובה רזה
1 כף בזיליקום
1 כף אורגנו
לבצק:
1/2 ק”ג קמח מלא
1 כף שמן זית
1 כף שטוחה שמרים יבשים
1 כפית סוכר
1/2 כפית מלח
¼1 כוסות מים פושרים

אופן הכנה
1 מערבבים את חומרי הבצק במיקסר וו לישה.
2 מכסים במגבת ומתפיחים כשעתיים.
3 מחלקים לכדורים ומשטחים לפיצות אישיות בעזרת מערוך.
4 מגרדים את העגבניות ויוצקים אותן על הפיצה.
5 פורסים את השום ומפזרים אותו על רוטב העגבניות.
6 מוסיפים בזיליקום, אורגנו וגבינה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות עד שהפיצה תופחת ומוכנה.