סלט סלק מרוקאי
סלט סלק אדום מבושל בסגנון מרוקאי שישדרג את שולחן החג
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 סלקים בינוניים
מים לבישול הסלק
3 שיני שום
5 גבעולי פטרוזיליה קצוצים
חצי כפית כמון
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
3 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
אופן הכנה
1 מבשלים את הסלק בסיר עם מים רותחים עד לריכוך מוחלט, בודקים עם סכין חדה
2 חותכים את הסלק המבושל לקוביות ומניחים בקערה גדולה
3 מוסיפים לקערה את כל שאר מצרכי הסלט ומערבבים היטב
4 מכסים את הקערה ומעבירים למקרר לשעה כדי לתת לטעמים להתמזג היטב