שניצל בציפוי ביסלי בנינג’ה גריל
מחליפים את פירורי הלחם בפירורי ביסלי ומקבלים שניצל פריך עם טעם מיוחד שמכינים בקלות ובמהירות בנינג'ה גריל שלכם

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
30 דק׳
כשרות
בשרי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
2 כוסות קמח לבן
2 ביצים M
1 כפית מלח דק
1 כפית אבקת שום
140 גרם או 2 שקיות ביסלי גריל
1 כפית גדושה מלח דק
0.5 כפית פלפל שחור טחון
אופן הכנה
הכנה
1 במעבד מזון נינג’ה טוחנים את הביסלי עד שנוצרים פירורים עבים. מעבירים לקערה ומערבבים אותם עם יתר מרכיבי תערובת הפירורים.
2 מערבבים בקערה נוספת את כל מרכיבי בלילת הביצים היטב ומניחים בצד.
3 טובלים את חזה העוף בקמח, לאחר מכן בבלילת הביצים ולבסוף בתערובת הפירורים.
4 בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר חם”, מכוונים לטמפרטורה של 180 מעלות, לזמן של 15 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
5 מגישים מיד עם רטבים שאוהבים.