חיתוכיות בלונדיז ובייגלה של עדי חזן סידון
טירוף הקרמל המלוח לא נגמר! מתכון לבלונדיז עם שברי שטוחים שחותכים קטן כדי לא לסיים הכל בפעם אחת

צילום: עדי חזן סידון
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 כוסות שטוחים
4 כפות חמאת בוטנים
4 כפות חמאת בוטנים
2 חבילות שוקולד בלונדי
125 מ"ל שמנת מתוקה (חצי מיכל)
אופן הכנה
1 טוחנים בייגלה לפירורים
2 מכניסים לקערה שמתאימה למיקרוגל שוקולד מריר ובפולסים של 30 שניות ממיסים אותו
3 מערבבים את השוקולד עם חמאת הבוטנים ומאחדים עם הבייגלה. משטחים על תבנית
4 בקערה נוספת מכניסים בלונדי ושמנת מתוקה וממיסים בפולסים של 30 שניות במיקרו
5 משטחים את תערובת הבלונדי על השוקולד שבתבנית, מפזרים שטוחים שלמים מלמעלה לקישוט, מכניסים למקרר לשעה, מוציאים וחותכים ריבועיות
