אורז בולונז בסיר אחד של גל שמו
מתכון קל להכנה של גל שמו לאורז בולונז בסיר אחד, מלא בירקות! ארוחה מזינה, טעימה ומנחמת. מושלמת לימים חורפיים ולא רק. מנה שכל המשפחה תעוף עליה.

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
כוס אורז
400 גרם בשר טחון
2 בטטות חתוכות לקוביות
2 גזרים מגורדים
3 עגבניות חתוכות
גמבה צהובה חתוכה לקוביות
רסק עגבניות
תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
אופן הכנה
1 תבלינים: מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
2 נפנה מקום בסיר ( כפי שמופיע בסרטון) ונכניס פנימה את הבשר טחון לטיגון.
3 לבסוף נכניס את העגבניות החתוכות ונערבב הכל יחד לעוד כמה דקות.
4 נוסיף 2 כפות רסק עגבניות, כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור וכפית פפריקה מתוקה, נוסיף את האורז ונמשיך לטגן הכל ביחד עוד כמה דקות עד לפתיחת התבלינים.
5 נוסיף מים חמים (בערך 2 כוסות) עד לכיסוי האורז והירקות ונביא לרתיחה כ 5 דקות עם מכסה פתוח.
6 נוריד את האש ונבשל עוד כ 10 דקות עם מכסה סגור ולאחר מכן נכבה את האש ונשאיר סגור עוד 5 דקות.
7 ועכשיו הסיר של האורז בולונז שלכם מוכן!