לחם בסיר שמכינים בקלות בבית של טוני משיח
טוני משיח עם מתכון ללחם שניתן להכין בבית בקלות ובמהירות. מושלם במיוחד לכריכים ולטוסטים.

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כפות שמרים יבשים
2 כפות גדושות של סוכר
2 כוסות מים
3.75 כוסות קמח מנופה
1 כף שטוחה מלח
0.25 כוס שמן
מעט לזרייה:
שומשום
אופן הכנה
1 מערבבים סוכר, שמרים וכוס מים בסיר כ- 7-8 דקות
2 מוסיפים קמח ומתחילים ללוש
3 מוסיפים מים ומלח וממשיכים ללוש
4 מוסיפים את השמן ולשים כ-10 דקות נוספות
5 מטפיחים לצורך הכפלת נפח
6 מורידים נפח ומעבירים לסיר משומן עם מעט שמן
7 מרטיבים את הידיים ומיישרים את הבצק
8 זורים מעל שומשום
9 מתפיחים עד הכפלת הנפח
10 מכניסים לסיר תנור שחומם מראש ל- 220 מעלות כ- 35 דקות
11 כאשר רואים שהחלק העליון תפס צבע שחום, מכסים בנייר כסף את הסיר עד גמר האפייה
12 מוציאים את הלחם מהסיר ומניחים אותו להתקרר על הרשת