ברד פודינג קל להכנה

מתכון לברד פודינג – הפתרון המושלם למה לעשות עם שאריות חלה מהסופ"ש, או אם יש לחם מתחילת השבוע שהתייבש – הוא יהיה מושלם למתכון הזה

זמן הכנה
30 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטופי
250 מ”ל סוכר
150 מ”ל מים
50 מ״ל שמנת מתוקה
לעוגה
240 מ”ל חלב- 1 כוס.
250 מ”ל שמנת מתוקה- 1 מיכל.
2 יחידות ביצים. במידה “L”.
50 גר’ סוכר- 4/1 כוס.
1 כפית תמצית וניל איכותית.
4 לחמניות יבשות פרוסות או 3 מאפים יבשים פרוסים (עדיף בריוש יבש)-350 גרם
אופן הכנה
1 מרתיחים במחבת את כל החומרים של הטופי יחד ומערבבים עד לקבלת תערובת טופי.
2 טיפ: לערבב כל זמן שהתערובת על האש ולעבוד על אש נמוכה כדי שלא תישרף.
3 מסירים מן האש, מוסיפים שמנת מתוקה ומערבבים עד לאחידות.
4 בסיר מבשלים תוך כדי ערבוב עם “מטרפה” ידנית את כל החומרים עד לבעבוע. למעט ה”שאריות של המאפים היבשים”. חשוב לעבוד על אש בינונית – נמוכה ולערבב כל הזמן.
5 שופכים לקערה רחבה שבתוכה ה”מאפים היבשים הפרוסים” את התערובת החמה ודואגים שכל ה”מאפים היבשים הפרוסים” יושרו בתערובת כחצי שעה מסננים.
6 מתיזים תרסיס שמן בטעם חמאה על התבנית ומוזגים לתבנית באורך 30 ס”מ (כמו אינגליש קייק)
7 אופים ב- 170 מעלות כ-40 דקות.
8 שופכים את הטופי על גבי העוגה, מצננים ומגישים.
9 שומרים בכלי אטום יום אחד או במקרר כ-5 ימים ולפני הגשה מחממים ב- 170 מעלות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות