ברד פודינג מקרואסונים עם רימונים שקדים
קלאסיקה באווירת העונה: ברד פודינג שעשוי מקרואסונים עם קישוט של רימונים ושקדים. אם נשארו לכם קרואסונים מאתמול אל תזרקו אותם! הכינו ברד פודינג משגע

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
שעה ו-5 דק׳
כשרות
חלבי
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
ברד פודינג
6 יחידות קרואסוני חמאה גדולים או שוקולד (אפשר גם כאלה מאתמול)
4 כוסות חלב 3%
2 חלמונים M
250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1/2 כוס קוקוס טחון
1 כף קינמון טחון
1/2 כוס שקדים טבעיים מעורבבים עם אגוזים, שקדים, קשיו, צימוקים
1 כוס גרגירי רימון מרימון אחד
1 חופן שקדים פרוסים
סירופ
1 כוס סוכר לבן
1 כוס מים
1 חופן ורדים טריים
2 חתיכות של קליפת תפוז
אופן הכנה
הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות.
2 מסדרים את הקרואסונים במחבת פוסיבול של נינג׳ה (מומלץ לחתוך אותם לשניים).
3 מערבבים בקערה את מרכיבי התערובת – חלב, שמנת, חלמונים, קוקוס וקינמון. יוצקים על הקרואסונים ונותנים לקרואסונים לספוג היטב את הנוזלים.
4 מפזרים מלמעלה את תערובת האגוזים ומעבירים לתנור למשך 25-30 דקות.
5 בינתיים מכינים את הסירופ: על להבה בינונית מביאים לרתיחה בסיר את מרכיבי הסירופ ומבשלים למשך 10-12 דקות עד שהסירופ מסמיך. מסננים ומניחים בצד.
6 מוציאים מהתנור, יוצקים מהסירופ בעוד הברד פודינג חם, נותנים לסירופ להיספג. מפזרים שקדים ורימונים לקישוט ובתיאבון.