ברזאולה ביתית מבית מסעדת "מיטשוס"
רוצים להרגיש באיטליה? המתכון המושלם לברזאולה תוצרת בית כמו במסעדות
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 נתח סינטה גוש במשקל 5 – 4 ק”ג
4 כוסות זרעי כוסברה
4 כוסות מלח
4 כוסות סוכר
אופן הכנה
1 מנקים את הנתח.
2 מתבלים את הנתח בזרעי כוסברה.
3 עוטפים את הנתח המתובל בבד.
4 מפזרים שכבה מכובדת של מלח וסוכר על גבי תבנית (תחילה את המלח ומעליו את הסוכר)
5 שמים מעל השכבות את הבשר ומוסיפים סוכר ומעליו מלח.
6 שמים את התבנית בקירור למשך 3 שבועות בטמפרטורה של 4 – 0 מעלות.
7 מוציאים את הנתח מקירור.
8 פורסים אותו לרצועות דקיקות במיוחד.
9 הגשה: מגישים על ברוסקטה טריה עם מעט שמן זית וצלפים, לצד כוס בירה טובה.
