עוגת בריוש גבינה של בונז'ור עם מרנג שרוף של מעיין שטרודל

מתכון קל להכנה לעוגת בריוש מטריפה בתוספת של מרנג שרוף ופירות מעל. קינוח מושלם לארוחת החג!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

עוגת בריוש גבינה ״בונז׳ור״
4 חלבונים
כוס סוכר
פירות להגשה
אופן הכנה
1 מסדרים את העוגה על כלי הגשה יפה.
2 בקערה נקיה מקציפים חלבונים, ומוסיפים סוכר בהדרגה עד שמתקבל קצף מבריק ויציב.
3 מסדרים מהקצף על העוגה בצורה מרושלת ושורפים את המרנג באמצעות ברנר.
4 מסדרים פירות, אפשר גם פרחי מאכל ומגישים. בתיאבון
@israel_food_channel

מעיין שטרודל במתכון קל להכנה לעוגת בריוש מטריפה בתוספת של מרנג שרוף ופירות מעל. קינוח מושלם לארוחת החג! למתכון חפשו בגוגל עוגת בריוש גבינה ערוץ האוכל בשיתוף: בונז'ור | אוסם- נסטלה #יאמי #בריוש #מתכוןקל

♬ original sound – ערוץ האוכל

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם