פשטידת ברוקולי וכרובית קלה להכנה

מתכון קליל לפשטידה שיכולה להיות תוספת או מנה צמחונית וטעימה בפני עצמה

זמן הכנה
15 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

400 גרם ברוקולי קפוא ומופשר (חתוך לפרחים קטנים)
400 גרם כרובית קפואה ומופשרת (חתוכה לפרחים קטנים)
3 כפות קמח כוסמין
1/2 כפית אבקת אפייה
3 ביצים
1 גביע קוטג' (250 גרם)
50 גר' גבינת פטה/בולגרית מפוררת
כפית מלח, קמצוץ פלפל שחור, חצי כפית אבקת מרק
לקראסט טעים מלמעלה : גבינה צהובה מגורדת
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל180 מעלות
2 בקערה מערבבים את כל המצרכים בקערה
3 מכניסים לתנור ל 20 דקות
4 מוציאים מהתנור, מפזרים מלמעלה גבינה צהובה מגורדת ומכניסים לתנור ל 10 דקות נוספות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      הגיוני שאין ביצים?

      הגיוני שאין ביצים?
      לירון says:
      • היי לירון, תודה על ההערה. עידכנו גם את הביצים במתכון. שהייה בתיאבון 🙂

        היי לירון, תודה על ההערה. עידכנו גם את הביצים במתכון. שהייה בתיאבון :-)
        ליז מירון says:

    אולי יעניין אותך גם: