ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים של אבי ביטון
מנה פתיחה קלילה וטעימה- ברוסקטה עם גבינה כחולה ותפוחים של אבי ביטון מתוך התוכנית "סופר שף"
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 בגט
1 תפוח פינק ליידי פרוס דק
1 כף סוכר חום
50 גרם גבינה כחולה
50 אגוזי מלך
אופן הכנה
1 לחתוך את הבגט לפרוסות דקות ולקלות אותן על מחבת פסים.
2 לפרוס את התפוח לרצועות דקות.
3 להניח את רצועות התפוח על הברוסקטה
4 לזרות מעט מלח
5 להשחים בעזרת ברנר
6 לפזר מעט פלפל שחור , גבינה כחולה ואת אגוזי המלך
