חיתוכיות ביסקויטים כדורי שוקולד בלי שמנת מתוקה

מתכון של שיראל בלנק לחיתוכיות כדורי שוקולד שתפיל את הלסת של האורחים שלכם! ללא שמנת מתוקה, כי אין בסופרים אבל כן עם נוטלה, ובהצלחה לעצור אחרי החתיכה הראשונה

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים (כולל הקפאה)
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 18X18
250 גרם פתיבר (שרוול)
300 גרם שוקולד חלב (3 חפיסות)
120 מ״ל חלב (חצי כוס)
כף גדושה נוטלה
75 גרם חמאה
לגנאש שוקולד:
150 גרם שוקולד חלב (חפיסה וחצי)
40 מ״ל חלב
25 גרם חמאה
אופן הכנה
1 בקערה גדולה – נמיס שוקולד , חמאה וחלב בפולסים במיקרו ונערבב היטב לקבלת תערובת נוזלית.
2 נוסיף את הנוטלה ונערבב (מומלץ עם מטרפה) עד לקבלת תערובת חלקה.
3 נרסק / נקצוץ את הפתיבר בצורה גסה (שישארו גם חתיכות גדולות)
4 נוסיף את הפתיבר לתערובת השוקולד ונערבב היטב .
5 נעביר לתבנית ונשטח בצורה אחידה וישרה.
6 נעביר למקפיא עד שקופא היטב- שעה שעתיים לפחות
7 נכין את הגנאש- נמיס בפולסים במיקרו את החלב ,החמאה והשוקולד . נערבב היטב לקבלת גנאש חלק.
8 נשפוך את הגנאש שלנו על החלק העליון של התערובת המשוטחת שלנו (כשהיא קפואה) ונזיז את התבנית כך שהגנאש יגיע לכל דפנות התבנית בצורה ישרה ואחידה.
9 נפזר סוכריות / קוקוס או כל תוספת אחרת לבחירתכם.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם