עוגיות חמאה ואגוזי לוז קלות להכנה של רונית טברון

מתכון קל להכנה של רונית טברון לעוגיות חמאה ואגוזי לוז רכות, נימוחות וממש טעימות! עוגיות מושלמות לצאת צום יום הכיפורים ולא רק.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
חצי שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

18 עוגיות
1 כוס אגוזי לוז טחונים גס במעבד מזון
1/4 כוס סוכר
100 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
1 חלמון
1 כפית מחית וניל
1 כוס קמח לבן
1/4 כפית מלח
כף אבקת סוכר
אופן הכנה
1 בקערה מיקסר עם וו גיטרה או ביד, לערבב חמאה עם סוכר לתערובת אחידה, להוסיף חלמון ומחית וניל לערבב היטב.
2 לנפות את הקמח לתערובת לערבב. להוסיף את אגוזי הלוז הטחונים (להשאיר 3 כפות מהאגוזים בצד) להמשיך לערבל עד לקבלת כדור בצק אחיד
3 ליצור 18 כדורים בגודל אחיד.
4 לכסות 2 תבניות תנור סטנדרטיות בנייר אפיה.
5 למעוך כל כדור עם היד לקבלת עיגול. לסדר 9 עוגיות בכל תבנית.
6 לפזר מעל כל עוגיה מעט אגוזים טחונים. ניתן להיעזר במזלג כדי להצמיד אותם לבצק.
7 לאפות בתנור שחומם מראש ל 165 מעלות כ -20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות מעט בדפנות.
8 להוציא מהתנור. לצנן. לאחסן בצנצנת אטומה.
Watch on TikTok

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      קמח ללא גלוטן

       אפשר להחליף את הקמח הרגיל לקמח ללא גלוטן?

       אפשר להחליף את הקמח הרגיל לקמח ללא גלוטן?
      כרמלה says:
      • אפשר לנסות 🙂

        אפשר לנסות :)
        רועי says:

    אולי יעניין אותך גם