פשטידת תרד מדהימה, טעימה ובריאה
יש בתרד כל-כך הרבה דברים שטובים לנו, הנה פשטידה שקל להכין ומלאה בכל טוב
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
חבילת עלי תרד טריים
4 ביצים
שמנת חמוצה 15%
2 שיני שום
4 כפות קמח תופח
4 כפות מיונז
בזיליקום טרי חתוך גס
מלח ופלפל
חצי כוס מים
פירורי לחם
מעט קצח
אופן הכנה
1 חולטים עלי תרד כחצי דקה במים רותחים ומעבירים לקערה עם מי קרח
2 בקערה נפרדת שמים 4 ביצים, שמנת ושום ומערבבים
3 מוסיפים ארבע כפות קמח תופח, וארבע כפות מיונז
4 סוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערהסוחטים היטב את עלי התרד, ומוסיפים גם אותם לקערה
5 מוסיפים עלי תרד, מלח ופלפל ומים ומערבבים היטב
6 משמנים תבנית אפיה, מפזרים פירורי לחם בתחתית ובצדדים, ושופכים את התערובת. אפשר לפזר למעלה קצח