פשטידת כרובית פרווה קלה להכנה

פשטידת כרובית זריזה וקלה להכנה, עם פוחי אדמה, גזר ובצל, והמון עשבי תיבול – ללא גבינות

זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
בינוני
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית
4 תפוחי אדמה
2 גזרים
8 ביצים
1/3 כוס שמן
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל
1 כפית כורכום
1 כפית אבקת מרק עוף (פרווה)
חופן כוסברה קצוצה
אופן הכנה
1 מרתיחים מים בסיר, מכניסים את הכרובית עד לריכוך, מוציאים ומסננים מנוזלים. כשהכרובית מתקררת מפרקים לפרחים
2 אם משתמשים בכרובית קפואה – מדלגים על השלב הזה, פשוט מפשירים את הכרובית והיא מוכנה לעבודה
3 באותם מים של הכרובית משתמשים שוב ומכניסים תפוחי אדמה קלופים וגזרים קלופים עד לריכוך
4 מועכים את תפוחי האדמה לפירה ואת הגזרים חותכים לקוביות
5 מערבבים בקערה כרובית ,פירה וגזרים, מוסיפים תבלינים ומערבבים
6 טורפים את הביצים, מוסיפים לקערה, מוסיפים מיץ לימון וכוסברה ומערבבים
7 לוקחים סיר עמוק ומניחים בו את השמן. מביאים לרתיחה ומכניסים את בלילת הפשטידה לסיר ל 10 דקות
8 בינתיים מחממים את התנור ל 180 מעלות
9 מכניסים את הסיר לתנור ל30 דקות עד שהחלק העליון שחום והפשטידה בפנים לחה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: