סלט כרוב קראנצ'י עם גרגירי חומוס עם בתיה שורק
גרסא מגניבה לסלט הכי אהוב וטעים שיש. סלט כרוב קראנצ'י עם גרגירי חומוס ברוטב חמוץ מתוק. סלט חובה על שולחן החג!

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
פחית חומוס מסונן
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית
תבלין גריל עוף
צרור פטרוזיליה
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
1 שן שום
1/8 כוס חומץ
¼ כוס סוכר
¼ כוס שמן
אופן הכנה
1 מסננים את גרגרי החומוס, ושמים בקערה
2 מוסיפים שמן זית ותבלין גריל ומערבבים היטב
3 משטחים את החומוסים על התבנית אפייה עם נייר אפייה. ואופים אותו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך
4 מחכים שיצטנן מעט.
5 את הכרוב פורסים בעזרת דיסקית במעבד מזון
לרוטב:
1 מערבבים בבלנדר מוט את המרכיבים לרוטב מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה
להרכבת הסלט:
1 שמים בקערה את הכרוב והפטרוזילה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. בסיום מוסיפים אץ פיצוחי גרגרי החומוס.
Watch on TikTok
Suzana1234@walla.com
לכמה זמן אופים את החומוס
לכמה זמן אופים את החומוס
סוזי says:
מעולה
ניראה מעולה נכין לערב חג מחר תודה
ניראה מעולה נכין לערב חג מחר תודה
מגי says:
סלט כרוב
כמה זמן לאפות את גרגרי החומוס?
כמה זמן לאפות את גרגרי החומוס?
סיגל says: