סלט כרוב קראנצ'י עם גרגירי חומוס של בתיה שורק

הגרסא של בתיה שורק לסלט הכי אהוב וטעים שיש. סלט כרוב קראנצ'י עם גרגירי חומוס ברוטב חמוץ מתוק. סלט חובה על שולחן החג!

צילום: ליאור אשכנזי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1/2 כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
פחית חומוס מסונן
1 כפית מלח
2 כפות שמן זית
תבלין גריל עוף
צרור פטרוזיליה
לרוטב:
מיץ מלימון אחד
1 שן שום
1/8 כוס חומץ
¼ כוס סוכר
¼ כוס שמן
אופן הכנה
1 מסננים את גרגרי החומוס, ושמים בקערה
2 מוסיפים שמן זית ותבלין גריל ומערבבים היטב
3 משטחים את החומוסים על התבנית אפייה עם נייר אפייה. ואופים אותו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות למשך
4 מחכים שיצטנן מעט.
5 את הכרוב פורסים בעזרת דיסקית במעבד מזון
לרוטב:
1 מערבבים בבלנדר מוט את המרכיבים לרוטב מערבבים היטב לקבלת תערובת אחידה
להרכבת הסלט:
1 שמים בקערה את הכרוב והפטרוזילה. מוסיפים את הרוטב ומערבבים היטב. בסיום מוסיפים אץ פיצוחי גרגרי החומוס.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם