טורטליני קפלצ׳ו ריקוטה ותרד עם עגבניות שרי צהובות של צ'רלי פדידה
מתכון ב – 5 דקות: שף צ’רלי פדידה עם גרסא משובחת לטורטליני, ריקוטה , תרד ועגבניות שרי. מתוך התוכנית "לאיטליה באהבה"
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 חבילת קפלצ׳ו במילוי ריקוטה ותרד
20 עגבניות שרי צהובות
1 כוס כרישה חתוכה דק
1 צ׳ילי חריף חתוך דק
2 שיני שום קצוצות
0.5 כוס כוסברה קצוצה
200 גרם גבינת ריקוטה
2 כפות זעתר
מלח
אופן הכנה
1 מבשלים את הקפלצ׳ו במים רותחים עם מעט מלח ושמן למשך 5 – 3 דקות בלבד.
2 מחממים מחבת, מוסיפים שמן זית ומטגנים מעט שום עד להזהבה.
3 מוסיפים למחבת את הכרישה ומטגנים עוד כ – 2 דקות.
4 מוסיפים למחבת את עגבניות השרי הצהובות, צ׳ילי חריף ומתבלים במעט מלח לפי הטעם.
5 לאחר כ – 3 דקות של הקפצת העגבניות והכרישה מוסיפים את הכוסברה.
6 מוסיפיםן למחבת את הקפלצ׳ו שבישלנו ומערבבים.
7 מוסיפים את הזעתר ומקפיצים שוב.
להגשה: מסדרים בצלחת את הקפלצ’ו, עגבניות השרי ומתבלים במעט שמן זית ומוסיפים ריקוטה מפוררת מעל.
