מתכון למאפה קרם קרמל וקפה של אור בן אוליאל

מתכון למאפה קרם קרמל וקפה מופחת סוכר, מעדני ביס קטנים ורכים עם שכבה של קרם אוורירי ונהדר ופירות יער – או כל דבר אחר שתרצו לפזר מעל. רוצים לדעת עוד על סוויטאנגו, לחצו כאן

זמן הכנה
20 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעתיים וחצי
כשרות
חלבי
כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

200 גרם קמח שקדים
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
2 כפות גבינת שמנת
1 ביצה
2 כפות תחליף סוכר לבן סוויטאנגו טחון
שמנת להקצפה
אינסטנט פודינג סוויטאנגו שוקו- קרמל -וניל
פירות יער- תותים, אוכמניות, פטל אדום/שחור
נענע לקישוט. אפשר לקשט גם עם שוקו ציפס סוויטאנגו
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 שמים את הגבינות בקערה ומחממים בפולסים של 20 שניות במיקרו עד שהגבינות נמסות והתערובת נהיית צמיגית ואחידה
3 מוסיפים ביצה וטורפים
4 מוסיפים את קמח השקדים, ותחליף סוכר לבן טחון
5 מערבבים ומעבדים עד שהבצק הופך להיות אחיד ומעט דביק
6 אפשר לשים במקרר לשעתיים להתייצבות, או לילה שלם.
7 פותחים את הבצק בעזרת מערוך בין שני ניירות אפייה
8 קורצים עיגולים ומניחים בתוך תבנית סיליקון אישית
9 הבצק יישבר, אז מניחים עוד קצת בצק ובעזרת ידיים רטובות סוגרים את החורים
10 אופים את הבצק בתנור כ 10-15 דקות, עד להשחמה של הבצק
11 שמים מילוי שרוצים, מקשטים בפירות יער ונענע או שוקוציפס סוויטאנגו או ממרח חלווה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם