קרפצ'יו חצילים וגבינות של רון יוחננוב

מנת פתיחה מושלמת לשבועות של רון יוחננוב מתוך יוחננוב'ס ספיישל שבועות

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 חציל גדול בלאדי
3 כפות שמן זית
4 כפות שמנת חמוצה
מעט מלח מתובל עם צ'ילי
מעט רוזמרין/ טימין
1 גביע שמנת חמוצה
להגשה:
2 כפות צנוברים קלויים
1 חופן עשבי תיבול מיקרו קצוצים דק
50 גרם גבינת פרמזן
1 כפית רכז רימונים
1 כף שמן זית
אופן הכנה
1 חוצים חציל לחצי וחותכים בשיטת "הקיפודים" – מייצרים חתכים לאורך ולרוחב – אך לא עד הסוף, את חציו של כל חציל. (הדגמה בוידאו).
2 פורסים נייר אפיה על גבי תבנית ומעליהם מניחים את החצילים.
3 מזלפים שמן זית על גבי החציל, כך שרובו ייכנס לתוך החתכים בחציל.
4 מתבלים במלח צ'ילי, רוזמרין וטימין.
5 מכניסים את החצילים לתנור שחומם ל – 200 מעלות למשך כ- 30 דקות ובדקות האחרונות בתכנית גריל.
6 מוציאים את "בשר" החציל מהקליפה לאחר שהצטנן מעט.
7 על גבי צלחת רחבה מורחים שמנת חמוצה ומעליו מפזרים את בשר החציל.
8 מקשטים בעזרת צנוברים קלויים, עשבי תיבול, רכז רימונים ומזלפים שמן זית.
9 מגרדים גבינת פרמזן ומניחים על גבי המנה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות