עוגת גזר כשרה לפסח ופרווה של מיקי שמו

מה צריך יותר מזה? עוגת גזר עסיסית, פרווה שמתאימה לליל הסדר, כשל"פ כך שאפשר לנשנש ממנה לכל ימות פסח. מיקי שמו עם מתכון מושלם כהרגלו

זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
שעה
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

3 ביצים גדולות + 2 חלבונים
240 מ״ל (1 כוס) שמן קנולה
375 גרם (1+3/4 כוסות) סוכר
180 גרם (1+1/2 כוסות) קמח מצה דק
105 גרם (3/4 כוס) קמח טפיוקה
1כפית אבקת סודה לשתייה
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית ג‘ינג‘ר טחון
1/4 כפית קינמון
מעט אגוז מוסקט טחון טרי
400 גרם (4 כוסות) גזר מגורר גס
1 כוס צימוקים בהירים
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל- 170 מעלות חום ומשמנים תבניות.
2 מערבלים ביצים, חלבונים, שמן קנולה וסוכר בקערת מיקסר עם וו גיטרה כ-2 דקות במהירות בינונית לתערובת אחידה.
3 מנפים את שני סוגי הקמח, אבקת סודה לשתייה,אבקת אפייה,ג‘ינג‘ר, קינמון ואגוז מוסקטלקערה נפרד.
4 מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר תוך כדי ערבול במהירות איטית. מוסיפים גזר וצימוקים ומערבלים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים.
5 אופים כ-40 דקות בתבנית אינגליש קייק או כ- 50 דקות בתבנית עגולה עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
6 מאחסנים מכוסה מחוץ למקרר עד 4 ימים.

גיוונים שמיקי מציע:

במקום ג‘ינג‘ר, קינמון ומוסקט משתמשים ב-1/4 כפית הל טחון ו-1/8כפית ציפורן טחון

במקום קמח טפיוקה משתמשים בקמח תפוחי אדמה

מתוך האינסטגרם של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות