קרם קטלן של מיקי שמו

קינוח קרמי מבושל בגרסה חדשנית עם גרניטור הדרים

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

המרכיבים ל – 6 כוסות צ’ייסר
לגרניטור הדרים
1/2 לימון חתוך לקוביות קטנות
1/2 תפוז חתוך ל קוביות קטנות
3 כפות סוכר
1 כף גלוקוזה
3 כפות מים
קרם הקטלן
500 מ”ל שמנת מתוקה
120 מ”ל חלב
1 מקל קינמון
גרידה מ- 1 תפוז
80 גרם סוכר
3 חלמונים
אופן הכנה
גרניטור ההדרים
1 מבשלים את כל המרכיבים על אש נמוכה עד שהפירות מתרככים והופכים מסוכרים
2 מאחסנים בכלי אטום
קרם הקטלן
1 מניחים בקערה את השמנת המתוקה, החלב, מקל הקינמון וגרידת התפוז.
2 מכסים בניילון נצמד ומניחים במקרר ללילה.
3 מקרמלים את הסוכר לקרמל ענברי.
4 מחממים עד לסף רתיחה את החומרים שהיו לילה במקרר ומסננים אותם ישירות לסיר הקרמל. מערבבים עד לאחידות.
5 טורפים קלות את החלמונים ומשלבים אותם בתערובת החמה. ממשיכים לבשל עד להסמכה קלה.
6 כשגב כף העץ נעטפת בקרם והעברת אצבע יוצרת פס ברור, הקרם מוכן.
7 מעבירים לקערה, מניילנים ומקררים עד לשימוש.
ההרכבה
1 מקציפים מעט את קרם הקטאלן ומעבירים לשק זילוף ללא צנתר
2 בתחתית כוסית ההגשה מניחים כף של גרניטור הדרים.
3 מזלפים מעל הגרניטור את הקרם המוקצף, עד ל- 2/3 גובה הכוסית.
4 מעטרים במעט קינמון וגרידת תפוז ומגישים.
קרם קטלן של מיקי שמו
קרם קטלן של מיקי שמו

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם: