פשטידת כרובית וגבינה של מיקי שמו
פשטידה מגבינת פטה, קרמית וטעימה של מיקי שמו, מתוך "אין כמו בבית", ספיישל שבועות
מרכיבים
כמות מספיקה ל


מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
4 כפות שמן זית
6 ביצים
2 מיכלי שמנת מתוקה
200 גרם גבינה פטה עיזים מפוררת גס
100 גרם קשקבל
100 גרם גרנה פדנו
2 כפיות מלח
2 כפיות פלפל שחור
2 כפיות אגוז מוסקט
1 ק”ג כרובית (כרובית בינונית)
300 גרם בצל ירוק
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 170 מעלות.
2 מרתיחים את הכרובית במים רותחים עם טיפה שמן זית כ- 5-7 דקות.
3 מפרידים את הפרחים שלה וטיפה קוצצים אותם.
4 מפרידים את הפרחים שלה וטיפה קוצצים אותם.
5 בקערת גדולה מערבבים את כל החומרים יחד עם הבצל הירוק והכרובית
6 מעבירים לתבנית הפיירקרס משומנת בספריי שמן בטעם שמן זית ואופים כ- 1 שעה.
