מרק כרובית ואגסי אנג’ו אדומים של יובל בר-נר
מתכון מהיר למרק כרובית ואגסים, טעים וייחודי שאפשר להתפנק בו בימים קרירים של איש האגסים יובל בר-נר
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
3 אגסי אנג’ו אדומים בשלים
2 בצלים קצוצים גס
3 שיני שום קלופות
1 כרובית גדולה שטופה
2 קישואים בינוניים
3 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
1 כוס חלב
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן הכנה
1 מטגנים בעדינות בסיר בינוני את הבצל ושיני השום בשמן זית והחמאה עד ריכוך
2 מוסיפים את הכרובית מפורקת לפרחים ואת הקישואים חתוכים גס
3 מוסיפים את החלב ומים כמעט עד כיסוי ומביאים לרתיחה
4 מבשלים על להבה קטנה עד שהירקות רכים לגמרי
5 מרקסים בעזרת בלנדר מוט ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם
6 הגשה: חותכים את האגסים לקוביות קטנות, מוזגים מן המרק לצלחות הגשה ומניחים בתוכן מהאגסים החתוכים וזילוף שמן זית
