מרק כרובית בריא, טבעוני וקל להכנה
מרק כרובית עם סוד שמשנה את כל הטעם שלו. הבונוס הוא שהמרק הזה בריא ואפילו דיאטטי

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
1 כרובית גדולה צלויה בתנור כולל העלים והגבעולים הירוקים
1 גבעול סלרי
1 בצל קצוץ דק
2 כפות אבקת מרק פטריות
פלפל ומלח
2 כפות שמן זית
אופן הכנה
1 שוטפים היטב את הכרובית, מושחים בשמן זית וצולים בתנור עם הגבעולים והעלים שלה עד להשחמה
2 בסיר מטגנים קלות את הבצל עד לשקיפות, מוספים 1 ליטר מים ומביאים לרתיחה
3 מוספים תבלינים, סלרי חתוך ואבקת מרק ומערבבים
4 מוסיפים את הכרובית הצלויה למים, ממלאים מים עד לכיסוי ומכסים עד לריכוך הסלרי
5 טוחנים במוט בלנדר היטב עד לקבלת מרקם קרמי, ניתן להוסיף 2 כפות שמן זית וקבלת מרקם קטיפתי
6 מגישים עם צנימים או קרוטונים