לחם ממולא גבינות בתנור ב 2 דקות עבודה

כמה קל ככה טעים – כל מה שצריך זה לחם, גבינות שאתם אוהבים ותנור

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כיכר לחם שלמה
200 גרם גבינת קשקבל
200 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם גבינת פיקורינו
שמן זית להברשה
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 בעזרת סכין מתאימה לחיתוך לחם מסמנים חיתוכים (לא עד הסוף אבל עמוק מספיק) לאורך ולרוחב הלחם כך שיווצרו ריבועים
3 חותכים רצועות מהגבינות ודוחפים ברווחים שנוצרו מהחיתוכים, פזרו באופן שווה שכל הלחם יהיה מלא בגבינות
4 עוטפים בנייר כסף ואופים במשך 20 דקות עד שהגבינה נמסה ברובה, לאחר מכן מסירים את נייר הכסף ואופים עוד 5 – 10 דקות כדי שהלחם יהיה יפה ופריך
5 מוציאים מהתנור, מברישים במעט שמן זית וטורפים
טיפים והערות
1 כל גבינה עם אחוז שומן גבוה שנמסה היטב תעבוד כאן
2 חמאת שום במקום שמן יהיה מדהים
3 יעבוד מעולה גם עם ג'בטה, פשוט תצא מנה קטנה יותר אז תקטינו כמויות של הגבינות

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות