פשטידת גבינות, כרובית וברוקולי קלה להכנה של שחר "פודיק"

מתכון פשוט וטעים של שחר פודיק לפשטידת גבינות בתוספת כרובית וברוקולי. מערבבים את הכל ביחד, מכניסים לתנור ויש לכם מנה מושלמת לארוחת ערב לכל המשפחה.

צילום: ליאור אשכנזי
זמן הכנה
10 דק'
דרגת קושי
בסיסי
זמן הכנה כולל
50 דק׳
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

1 כרובית
2 חבי' ברוקולי טרי
2 גזרים
1 בצל
1 גביע קוטג'
3 ביצים
1 כף קמח תופח
1 כפית מלח
½ כפית פלפל לבן
½ כפית כורכום
1 אבקת פטריות
1 כפית אבקת מרק בצל
200 גרם גבינה מלוחה מגורדת או כל סוג גבינה אחרת שאוהבים
גבינת פרומעז
אופן הכנה
1 חותכים את הירקות ומבשלים עד לריכוך
2 נסנן מנוזלים ונניח בצד לקירור.
3 נכניס לקערה גדולה שמנת לבישול ו-3 ביצים.
4 נערבב עם מטרפה לאיחוד.
5 נוסיף כף קמח תופח ונערבב עם מטרפה.
6 נוסיף מלח, פלפל, כורכום, אבקת פטריות ואבקת מרק בצל, נערבב הכל יחד ונטעם.
7 נוסיף גבינה מלוחה מגורדת או כל סוג גבינה שאוהבים.
8 נעבד לאיחוד ונעביר לתערובת את לקט הנורמנדי או הירקות המבושלים.
9 נערבב היטב, נעביר לתבנית עגולה משומנת, לא מתפרקת, בקוטר 26.
10 נסדר למעלה פרוסות גבינת פרומעז
11 נחמם תנור על 180 מעלות טורבו, ולאפות כ-50 -40 דקות סך הכל.
12 10 דקות ראשונות בחלק התחתון של התנור ולאחר מכן נעביר את תבנית התנור למסילה אחת מתחת לאמצע, כך הפשטידה נאפת בצורה מושלמת גם בחלק העליון וגם בתחתון .
13 נאפה עד שהפשטידה משחימה מלמעלה.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם