קונפיטורת שרי,תפוחים ופלפל גרוס וטוסטונים של תומר בלס
אחת הריבות הטובות ביותר שאכלתם, בהבטחה!

מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
המצרכים לקונפיטורה ( ל – 2 צנצנות ):
500 גר’ עגבניות שרי בשלות שטופות ויבשות
200 גר’ סוכר
0.5 תפוח ירוק פרוס לפרוסות
1 גרעיני כוסברה שבורים בעלי מכתש
1 כפית פלפל שחור גרוס
טוסטונים מלחם שנשאר
1 פרוסות לחם לבן קסטן
1 תרסיס שמן זית
1 שום
1 מלח גס

אופן הכנה
אופן הכנה
1 מחממים מחבת רחבה או סיר רחב ושמים את עגבניות השרי
2 מוסיפים את הסוכר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה
3 מנמיכים את האש, מערבבים מידי פעם וכשהעגבניות נימוחות מוסיפים פרוסות תפוח ירוק
4 בעלי ומכתש כותשים את גרעיני הכוסברה, מערבבים עם הפלפל השחור ומוסיפים לריבה שכבר התגבשה למידה הרצויה
5 מעבירים לצנצנת מעוקרת ושומרים בקירור עד חודשיים
טוסטונים מלחם שנשאר
1 מחממים תנור ל 180 מעלות
2 מניחים על נייר אפיה פרוסות לחם
3 מתיזים בנדיבות על הפרוסות מתרסיס שמן הזית
4 מורחים מעט שום כתוש על כל פרוסה ומוסיפים מלח גס
5 מכניסים לתנור בחום של 160 מעלות את התבנית עד להשחמה ופריכות של הפרוסות