תבשיל עוף וחצילים של אבי ביטון
אבי ביטון במתכון מעולה: מעט עבודה והרבה טעם, בדיוק כמו שאנחנו אוהבים מתוך התוכנית “במטבח עם אמא”.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
שוקי עוף
חצילים
בצל
רסק עגבניות בשפורפרת
מעט מים
מלח
פלפל
כמון
בורגול

אופן הכנה
אופן הכנה
1 מטגנים בצל, מוסיפים חצילים ועוף.
2 מוסיפים רסק עגבניות, מעט מים ותבלינים.
3 מביאים לרתיחה ומכסים לחצי שעה של בישול.
4 מכינים בורגול לפי הוראות היצרן.
5 מגישים את התבשיל על הבורגול.