נודלס מוקפץ עם עוף כשר לפסח
אטריות ביצים זה כשר לפסח! מתכון לאטריות ביצים מוקפץ עם עוף ורוטב מדהים
זמן הכנה
20 דק'
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דק'
כשרות
כשל"פ
מרכיבים
כמות מספיקה ל
מנות
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
⅓ כוס רוטב סויה ( 80 מ"ל ) כשל"פ
1 כף ג'ינג'ר , טחון
1 כף שום , טחון
1 כף שמן שומשום כשל"פ
1 כף סוכר
1 כף חמאת בוטנים טבעית כשל"פ
פלפל , לפי הטעם
2 חזה עוף חתוך לקוביות
½ בצל , מטוגן
3 גבעולי סלרי , פרוסים
4 גזרים , קצוצים לג'וליאנים
3 כוסות כרוב( 300 גרם ), מגורר
חבילת נודלס ביצים כשל"פ
1 ½ כוסות מרק עוף ( 360 מ"ל ) כשל"פ
להגשה בצל ירוק קצוץ, בוטנים קצוצים
אופן הכנה
1 מערבבים היטב בקערה רוטב סויה, ג'ינג'ר, שום, שמן שומשום, סוכר ופלפל
2 מכניסים את העוף למחבת גדולה ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, עד שהעוף מבושל וצבעו מתחלף ללבן – מוציאים מהסיר
3 מוסיפים שמן שומשום לתחתית המחבת ומוסיפים את הבצל, הסלרי, הגזר והכרוב. מקפיצים ומטגנים עד שהבצל שקוף
4 מכניסים לסיר נודלס וציר מרק ומבשלים כ 2 דקות, מוסיפים את הירקות הקצוצים, מכסים את הסיר ומבשלים 5-7 דקות (או עד שהנודלס מוכנים)
5 מוסיפים את העוף לסיר ואת המרינדה, מערבבים היטב
6 מגישים עם בצל ירוק ובוטנים קצוצים מלמעלה -בתאבון
אטריות ביצים ערך תזונתי : בכוס אטריות מבושלות יש 220 קלוריות, 3 גרם שומן מתוכם גרם 1 של שומן רווי, 65 מ"ג כולסטרול, 8 גרם חלבון ו2 גרם סיבים