פרגיות "ביס" במרינדת תפוזים וצ'ילי של עומר מילר
מתכון של עומר מילר לנתחוני עוף במרינדה חמוצה – מתוקה שאפשר להכין פעם אחת ולשמור במקפיא לסיבובים נוספים.
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
500 גרם פרגיות או חזה עוף
למרינדה
1 כף גרידת קליפת תפוז
30 מ”ל מיץ מתפוזים טריים
1 כף רסק עגבניות
1 כפית רוטב צ’ילי מתוק
15 מ”ל רוטב צ’ילי חריף
אופן הכנה
1 סוחטים 2 תפוזים.
2 מכניסים את המיץ הסחוט לקערה רחבה של מעבד מזון.
3 מוסיפים לקערה רוטב צ’ילי מתוק, מעט רוטב צ’ילי חריף, רסק עגבניות, גרידת תפוז ומעט מלח ופלפל.
4 טוחנים את המרכיבים יחד במעבד המזון.
5 פורסים פרגית או חזה עוף לקוביות.
6 מכניסים לשקית אחסון אטומה את המרינדה והפרגיות ומכניסים למקרר למספר שעות.
7 לאחר הקירור, מוציאים את הפרגיות והמרינדה מהשקית ומבשלים במחבת רחבה מספר דקות.
8 ניתן לשמור חלק מהמרינדה בשקית אחסון נוספת לשימוש חוזר.

כ
אתה מקצועי
אתה מקצועי
נ says: