תבשיל עוף חורפי לשישי קל להכנה של תאיר מורדוך
מתכון קל להכנה לתבשיל עוף חורפי לארוחת שישי. תבשיל עשיר בריחות וטעמים והכי חורפי ומנחם שיש שכיף לאכול עם כל המשפחה.
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
בשרי
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 תפוחי אדמה
2 בטטות
שום קלוף
תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה
רוטב טבסקו סרצ'ה
שוקיים של עוף
אופן הכנה
1 חוצים לאורך תפוחי אדמה ובטטות
2 פורסים אותם לחתיכות באמצעות מעבד מזון
3 מכניסים לשקית סליידר את השום הקלוף ומוסיפים מעט רוטב טבסקו סרצ'ה
4 מוסיפים לשקית מעט פפריקה, פלפל ומלח
5 מוסיפים לשקית את פרוסות הבטטה והתפוח אדמה
6 מוסיפים לשקית את השוקיים של העוף וסוגרים את השקית ומשקשקים את הכול ביחד
7 מניחים נייר אפיה בתבנית ומניחים מעל את התערובת שבשקית
8 מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות עד להשחמה
9 בתאבון!
תבשיל עוף
כמה שוקיים ??? כמה שום ? מה כמות התבלינים ?? כמה רוטב טבסקו ??
כמה שוקיים ??? כמה שום ? מה כמות התבלינים ?? כמה רוטב טבסקו ??
אסתי ב. says: