טאקו פרגיות וירקות מוקפצים ללא מאמץ בכלל

בתיה שורק עם מתכון קל להכנה לטאקו במילוי פרגיות, ירקות מוקפצים וגוואקמולי מושלם בצד וכמובן גם סלסה.

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
30 דקות
כשרות
בשרי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לטורטיות:
8 טורטיות קטנות
שמן זית
לפרגיות:
300 גרם פרגית נקיה חתוכה לרצועות
כפית א. סודה לשתייה
2-3 כפות שמן זית
פלפלים בצבעים שונים חתוכים לרצועות
2 בצלים קצוצים גס
לרוטב פרגיות:
כף צ׳ילי מתוק
כף טריאקי
כף סויה
כפית סריראצ׳ה (למי שבא חריף )
לגוואקמולי:
1 אבוקדו קלוף ומעוך
1/2 בצל סגול קצוץ
1 עגבניה קצוצה דק
חופן עלי כוסברה קצוצה
מלח
מיץ מלימון /ליים
סלט עגבניות חריף:
2-3 עגבניות
2 שיני שום
1/2 פלפל חריף קצוץ
לשעועית שחורה:
שעועית שחורה מבושלת ומוכנה לאכילה
כף שמן זית
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
שום גבישי
למטבל:
3 כפות מיונז
1 כף צ׳ילי
1/4 כפית סריראצ׳ה
להגשה:
פלפל צ'ילי
אופן הכנה
פרגית וירקות מוקפצים:
1 אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ-12 דק' או עד שהטורטיה זהובה וקשיחה קלות.
2 מערבבים פרגית עם אבקת סודה לשתייה, מניחים 10 דק'.
3 מטגנים במחבת עם שמן זית את הפרגית לצריבה והזהבה.
4 מוציאים מהמחבת את הפרגית ומטגנים את כל הירקות לריכוך קל.
5 מוסיפים את הפרגית. מערבבים מצרכי הרוטב ומוסיפים לפרגית והירקות.
6 מבשלים מעט, טועמים ומתקנים טעמים.
לטורטיה:
1 מקפלים כל טורטיה לחצי, מניחים אחד ליד השניה כשהפתח כלפי מעלה ושכל טורטיה תתמוך בשניה.
2 מניחים במרכז כל טורטיה, חתיכת נייר אפייה שכיווצ'צנו, כך שיישמרו השוליים.
3 מוציאים מהתנור ושומרים בצד.
לגוואקמולי:
1 מערבבים את כל המצרכים.
לסלט עגבניות:
1 מערבבים את כל המצרכים יחד
לרוטב איולי:
1 מערבבים את כל המצרכים יחד.
לשעועית:
1 במחבת מקפיצים מעט את השעועית עם כל המצרכים 2-3 דק' ומסירים מן האש.
להרכבה:
1 מורחים גוואקמולי, מעל תערובת פרגיות וירקות, סלט עגבניות חריף, רוטב איולי ושעועית
2 ומגישים! בתיאבון

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024