עוף עם כרישה וענבים

מתכון קל להכנה לעוף ברוטב מדהים עם כרישה וענבים, מרענן ומושלם לקיץ

כמות מספיקה ל
מנות

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

כרעיים מפורקות ונקיות מעור
5 גבעולי כרישה – רק החלק הלבן
אשכול גדול של ענבים שחורים
לרוטב:
2 כוסות מים
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס שמן זית
כף גדושה של סילאן
מלח לפי הטעם
כף פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
1 מחממים תנור ל 200 מעלות
2 מערבבים בקערה את כל חומרים הרוטב
3 מסדרים את העופות, בינהם את הכרישה חצויה לאורכה ול חתיכות של 6 ס״מ בערך
4 מניחים אשכול ענבים ועוד ענבים מפוזרים ויוצקים את הרוטב
5 מכסים בנייר אפייה (הוא יהיה רטוב)
6 מכסים בנייר כסף מעל נייר האפייה
7 מכניסים לתנור לשעה וחצי, מסירים את נייר הכסף ונייר האפייה ומכניסים לתנור לעוד 10 דקות להשחמה וצריבה

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות