חטיף תפוצ'יפס פריך וטעים של בטטה, סלק ותפוח אדמה

מתכון פשוט וקל לחטיף תפוצ'יפס פריך וטעים של בטטה, סלק ותפוח אדמה. רק כמה דקות של אפיה בתנור ויש לכם את הנשנוש המושלם מול הטלויזיה.

2 דירוגים
2 תגובות
זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
40 דקות
כשרות
פרווה

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

2 בטטה
2 סלק
2 תפוח אדמה
ספריי שמן זית
אופן הכנה
1 שוטפים היטב את הירקות ומייבשים.
2 פורסים את הירקות במנדולינה או בסכין לפרוסות דקות.
3 מייבשים היטב עם נייר מגבת.
4 מניחים בתבנית אפייה בשכבה אחידה ומשפירצים מעל ספריי שמן זית.
5 אופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כחצי שעה או עד שמתחיל להזהיב ולהתעגל בקצוות.

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    2 תגובות

    • 2

      מתכון בערוץ האוכל

       נראה טעים מנסה כבר עכשיו!!!

       נראה טעים מנסה כבר עכשיו!!!
      Hodaya .polvanov says:
    • 1

      אוכל בריא ומזין

       זה נראה טעים בריא מזין ואסטטי תודה רבה פורים שמייח

       זה נראה טעים בריא מזין ואסטטי תודה רבה פורים שמייח
      זה נראה בריא מזין וטעים .תודה רבה says:

    אולי יעניין אותך גם