עוגת שוקולד קלה להכנה שילדים ומבוגרים אוהבים

מתכון של שיראל בלנק לעוגת שוקולד רכה ועסיסית מצופה בגאנש שוקולד מריר וסוכריות. ככה פשוט ככה טעים!

זמן הכנה
10 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
50 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

תבנית 30*25
2 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
4\3 כוס קקאו
קמצוץ מלח
2 כפיות אבקת אפייה
כםית סודה לשתיה
3 ביצים M
כוס שמנת מתוקה
חצי כוס שמן
כפית תמצית וניל
כוס מים רותחים
לגאנש:
200 גרם שוקולד מריר איכותי
225 מ״ל שמנת מתוקה
אופן הכנה
1 נחמם תנור ל-150 מעלות.
2 בקערה נערבב את כל היבשים – קמח , סוכר , קקאו , מלח , אבקת אפייה וסודה לשתייה
3 נוסיף ביצים , שמן ושמנת מתוקה ונערבב היטב. נוסיף את המים הרותחים ואת תמצית הוניל ונערבב בזהירות עד לקבלת תערובת חלקה
4 נעביר לתבנית משומנת / מרופדת בנייר אפייה ונאפה כ-30-40 דקות עד שנועצים קיסם והוא יוצא לח ויבש
5 מכינים את הגנאש – בפולסים במיקרו נחמם שמנת ושוקולד מריר ונערבב עד להמסה מלאה
6 נעשה חורים בעוגה בעזרת קיסם , נשפוך את הגנאש החם וניתן לעוגה להתייצב כמה שעות בחוץ/ במקרר
7 בתאבון!

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    0 תגובות

    אולי יעניין אותך גם

    אולי יעניין אותך גם:

    ארץ הזית

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    כולם היו זניי

    הילה אלפרט | 16.09.2024

    על תווים ותוויות

    הילה אלפרט | 16.09.2024