עוגת שוקולד ב 5 דקות במיקרוגל בציפוי גנאש שוקולד של ליאור משיח

מתכון קל להכנה לעוגת שוקולד קלאסית, טעימה, חמה ומנחמת עם תוספת של גנאש שוקולד מעל. ככה פשוט ככה טעים! רק מערבבים את הכל בקערה, מכניסים למיקרו ויש לכם עוגת שוקולד מוכנה!

זמן הכנה
5 דקות
דרגת קושי
קל
זמן הכנה כולל
15 דקות
כשרות
חלבי

ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם

לעוגה:
1 כוס + 3 כפות קמח לבן (160 גרם)
1/3 כוס שוקולית (40 גרם)
2 כפות קקאו איכותי (20 גרם)
כף נס קפה (אופציונלי וממש מוסיף)
2 כפיות אבקת אפייה
2/3 כוס סוכר/תחליף סוכר (130 גרם)
1/3 כוס שמן
ביצה אחת
חצי כוס חלב
חצי כוס ריוויון
לציפוי שוקולד:
1/2 חבילה שוקולד מריר
1/2 חבילה שוקולד חלב
1/2 מיכל שמנת בכל אחוז שומן
אופן הכנה
1 בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד בלילה אחידה
2 מעבירים לתבנית סיליקון/זכוכית משומנת.
3 מכניסים למיקרוגל ל-8 דק.
4 מניחים את כל חומרי הגנאש בקערה חסינת חום ומכניסים למספר פולסים קצרים של 30 שניות, עד המסה מלאה.
5 אחרי שהעוגה מוכנה, מוציאים מהמיקרו ומניחים על צלחת הגשה.
6 מזלפים מעל את הגאנש
7 בתאבון!

צילום: ליאור אשכנזי

    הרשמה לניוזלטר

    !זמן מעולה להרשם לניוזלטר שלנו
    .הישארו מעודכנים בתכנים של כל הערוצים

    עקבו אחרינו

    1 תגובות

    • 1

      חסרים נתונים

       מה גודל הקערה?
      מה גודל הכוס?

       מה גודל הקערה? מה גודל הכוס?
      ד. says:
      • ניתן להשתמש בקערה מספיק גדולה שתכיל את כל המרכיבים

        ניתן להשתמש בקערה מספיק גדולה שתכיל את כל המרכיבים
        רועי says:

    אולי יעניין אותך גם