מאפינס שוקולד צ’יפס של אביב משה
אביב משה בעוד מתכון מטורף שהילדים יעפו עליו, אבל לא רק הם!
מרכיבים
ליצירת רשימת קניות – סמנו את המרכיבים שחסרים לכם
2 כוסות קמח
0.25 כוס סוכר לבן
0.25 כוס סוכר חום
2 כפיות אבקת אפייה
0.5 כפית מלח
2 ביצים
0.75 כוס חלב
0.75 חמאה מומסת
1 כפית תמצית וניל
200 גרם שוקולד צ’יפס
אופן הכנה
1 מערבבים בקערה גדולה את כל החומרים היבשים: קמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפיה ומלח
2 טורפים בקערה נפרדת את הביצים, מוסיפים את החלב, החמאה ותמצית הווניל
3 מעבירים את החומרים הנוזליים לחומרים היבשים ומערבבים
4 מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים את כל החומרים ביחד
5 ממלאים תבנית שקעים בתערובת
6 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20-15 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש
